ThuisLicht Zeeland is de ideale partner voor licht en verlichting. Wij bieden creatieve oplossingen voor elk project op het gebied van licht en verlichting. Wij bieden uiteraard de armaturen en lampen, maar zijn ook experts in het creëren van een uitgebalanceerd lichtplan. Die magie, het beleven van het licht, dat is de toegevoegde waarde van ThuisLicht Zeeland.

Wij begeleiden je in het gehele traject van licht en verlichting. Vanaf het eerste idee, lichtadvies en een lichtplan tot en met het installeren en monteren van de gekozen oplossingen. Ook is het mogelijk om de bediening door middel van domotica ofwel een smart-home oplossing te installeren. Alles in eigen beheer en met korte lijnen door 1 aanspreekpunt. Makkelijker kan niet!

Licht
Ontspannen genieten in een sfeervolle woonkamer, veilig uitrusten in de slaapkamer, een inspirerende werkruimte. Voor al die belangrijke dingen in je leven wil je een fijne plek hebben, met voldoende ruimte maar vooral ook de juiste lichtinval, effectieve en sfeervolle verlichting én een comfortabel binnenklimaat. Want natuurlijk en kunstmatig licht zijn essentieel voor gezond en comfortabel wonen en werken.

Licht en gezondheid
Gedurende de dag zorgt de rotatie van de aarde in combinatie met ons klimaat voor verschillende lichtomstandigheden, zowel in kleur als in intensiteit. Het menselijk lichaam, en met name de productie van de hormonen melatonine en cortisol, wordt beïnvloedt door dit dag-nachtritme. Cortisol geeft ons een actief en alert gevoel; melatonine daarentegen maakt ons slaperig en ontspannen. Het in stand houden van deze balans is van groot belang: het maakt dat we overdag lekker in ons vel zitten en ’s nachts goed slapen.

Licht en ruimte
Naast de gezonde en positieve invloed van licht (en de warmte ervan) schept licht ook visuele ruimte. Kamers, gangen en functionele ruimtes – en meer in het bijzonder de grootte ervan – worden bepaald door een uitgebalanceerde verlichting. Daarnaast is licht essentieel voor het waarnemen van kleur. Zowel daglicht als kunstlicht is dus onontbeerlijk.
Door samen met jou slim na te denken over de constructie, plaatsing en keuze van daglichtproducten, zonwering en binnenverlichting, kunnen wij je helpen bij het creëren van gezond en optimaal woonplezier! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn