Basis Lichtplan

Om een goed lichtplan te kunnen maken, is het van belang om te weten waar de meubels in een ruimte komen te staan. Dit wordt doorgaans duidelijk in een meubelplan: een plattegrond waar de meubels op zijn ingetekend.

Besluit je voor een Basis Lichtplan te gaan? Dan ontvangen we van jou graag een ingetekend meubelplan. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw voorkeuren en hoe je de ruimte wilt gaan gebruiken; heb je bijvoorbeeld al een idee van de kleurstelling en de sfeer en wat vind je verder belangrijk?

Wat mag je van ons verwachten?

Aan de hand van het aangeleverde meubelplan en het intakegesprek, gaan wij aan de slag om een Basis Lichtplan voor je samen te stellen.

In dit lichtplan houden we onder andere rekening met basisverlichting, functioneel licht, sfeerverlichting en accentverlichting.

Het Basis Lichtplan bestaat uit:

• Intakegesprek met de lichtadviseur (aan huis of in de studio) 1.5 uur
• Een vlekkenplan, waarin je duidelijk ziet hoe de ruimte verlicht is
• Advies over welk type verlichting waar ingezet kan worden: functie en sfeerverlichting
• Een vrijblijvend voorstel met armaturen
• Bespreking van het lichtplan in de studio, circa 1.5 uur

Is een exacte maatvoering geen vereiste? Dan is deze optie zeer geschikt. (Schakelaars en stopcontacten zijn niet in het Basis Lichtplan opgenomen.)

De prijs van een Basis Lichtplan:

Bestaande bouw:                    € 195
Nieuwbouw en verbouw:      € 350Lichtadvies bij nieuwbouw

Voor dit nieuwbouwappartement in Kortgene hebben we alle verlichting geleverd en gemonteerd. 

De aansluitpunten waren door de bouwer reeds bepaald. Daardoor konden we met een spanningsrail in de woonkamer tot een betere lichtverdeling komen. 


Basis lichtadvies bij een kantoor

Voor deze klant, kantoor Molenwater in Middelburg, hebben we een Basis Lichtplan gemaakt en zoveel rekening gehouden met de bestaande situatie. We pasten een combinatie met een spanningsrail toe om meer lichtpunten te kunnen creëren voor een betere spreiding van het licht.

Tijdens de coronaperiode is deze klant veel voor de camera gaan werken. De zogenaamde ‘flikkerfrequentie’, waarbij de driver van de led armaturen precies op dezelfde manier wordt afgesteld als de camera, was een zeer precieze klus.

Goede verlichting is essentieel voor de leefbaarheid en de sfeer in de ruimte, waar je jezelf vrijwel dagelijks bevindt: of dit nu gaat om een werkruimte zoals een kantoor of een ruimte thuis waar je graag wilt ontspannen.

Met een lichtplan samengesteld door onze experts op het gebied van daglicht- en lichtadvies, zorgen we voor een perfecte sfeer in iedere ruimte.

Plan een afspraak!

 


Adviseur op locatie

Veel klanten hebben de behoefte om de situatie in het echt aan ons te laten zien en daar verschillende mogelijkheden te bespreken. We komen graag aan huis of op de bouwplaats. Vaak erg nuttig en praktisch omdat sfeer, smaak en beleving soms lastig uit te leggen zijn.


Montage van armaturen
Uiteraard kan de bij ons gekochte verlichting door onze vakkundige monteurs geinstalleerd worden. Zij zijn gewend om met complexe lichtsystemen om te gaan en weten hoe zij de bedrading netjes moeten wegwerken. We werken met een vast team met experts op verschillend gebied.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn